Home Toerisme In Benidorm wordt de eerste hotelkamer van de toekomst gerealiseerd

In Benidorm wordt de eerste hotelkamer van de toekomst gerealiseerd

door admin
In Benidorm wordt de eerste hotelkamer van de toekomst gerealiseerd

Een slimme hotelkamer waarin technologie en kunstmatige intelligentie samen komen ten behoeve van de wensen en eisen van toeristen. Dit moet uiteindelijk zorgen voor het Hotel van de toekomst en Benidorm is de plek waar deze proef gestart zal worden. En wel in het RH Corona del Mar hotel.

Het doel is om voor te stellen welke technologische oplossingen kunnen worden geïmplementeerd, van het gebruik van slimme materialen tot de toepassing van kunstmatige intelligentie voor gebruik door toeristen. Zaken die onderzocht worden zijn energie-efficiëntie, toegankelijkheid, verbetering van de arbeidsomstandigheden van het personeel en klantervaring.

Momenteel bevindt het project zich in een ontwerpfase. Dat wil zeggen, beslissen hoe die kamer eruit zal zien en welke technologie erin zal zitten. Het moet gezien worden als een “klein laboratorium” dat als test zal dienen, zodat het later in een andere accommodatie kan worden geïmplementeerd.

Alle soorten technologie zullen in de kamer worden geïnstalleerd waarmee de toerist kan communiceren met alle diensten van het hotel of de bestemming zelf. Er zullen virtuele schermen zijn die kunnen worden gebruikt om de hoteldiensten te bekijken, naast de mogelijkheid om te beschikken over een systeem of applicaties waarmee de klant de verlichting of airconditioning regelt. Allemaal met sensoren die elke persoon kan instellen tijdens zijn verblijf.

Wanneer de test-kamer klaar is in het RH Corona del Mar hotel, is niet bekend gemaakt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?