Home Overig Nieuws IMF-bioscopen in het Finestrat-winkelcentrum sluiten

IMF-bioscopen in het Finestrat-winkelcentrum sluiten

door admin
IMF-bioscopen in het Finestrat-winkelcentrum sluiten

De IMF-bioscopen sluiten in het winkelcentrum La Marina in Finestrat. Dat meldt het bedrijf middels een verklaring waarin het zijn ‘grote spijt’ uitspreekt. De bioscopen in Ondara en Torrevieja blijven wel open. Het dichtstbijzijnde alternatief voor de Marina Baixa zijn nu de Cines Colci met theaters in Benidorm en Vila Joiosa. 

“We hebben het voorrecht gehad om u talloze premières en geweldige films aan te bieden, hier in Finestrat, dat een speciale plek is geworden voor alle filmliefhebbers”, begint de verklaring. Die de sluiting van de ene op de andere dag aankondigen en zonder voorafgaande kennisgeving. Het bedrijf exploiteerde deze bioscoopzalen al jaren, die een van de belangrijkste trekpleisters van het winkelcentrum La Marina waren geworden.

Op dit moment zijn de redenen voor de beslissing van het bedrijf niet bekendgemaakt. Het winkelcentrum bereidt op zijn beurt de opening van bioscopen in de toekomst voor.

“We zullen de passie en het enthousiasme dat je ons hebt gegeven nooit vergeten”, luidt de verklaring, die als volgt verder gaat: “We nemen afscheid met nostalgie, maar met de hoop dat jullie levens vol nieuwe avonturen en spannende verhalen zullen blijven.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?