Home Overig Nieuws IMED heeft overeenkomst met Zilveren Kruis

IMED heeft overeenkomst met Zilveren Kruis

door admin
IMED heeft overeenkomst met Zilveren Kruis

IMED en de Nederlandse zorgverzekeraar Zilveren Kruis hebben een overeenkomst bereikt waardoor verzekerden die aan de Costa Blanca overwinteren, voor spoedeisende hulp en andere planbare zorg in de centra van IMED Levante Benidorm, IMED Teulada en IMED International Center Villajoyosa terecht kunnen.

Dit moet dan wel gaan via de Eurocross Alarmcentrale en met doorverwijzing van de huisarts. IMED Hospitales is een bekend adres voor voor Nederlandstaligen omdat er een groot team werkt dat Nederlands spreekt.

IMED kan met zijn team gepersonaliseerde zorg bieden die is afgestemd op de behoeften van patiënten uit Nederland. En via de overeenkomst met Zilveren Kruis is het weer een stukje gemakkelijker geworden voor Nederlanders die aan de Costa overwinteren of enige tijd op vakantie zijn. De overeenkomst is 1 januari 2024 ingegaan.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?