Illegale werkzaamheden leiden tot chaos op rotonde

De werkzaamheden die worden uitgevoerd door een bedrijf uit Valencia aan de bekende grote rotonde aan de samenvloeiing van de Comunidad Europea, Comunidad Valenciana, Alfonso Puchades en Avenida Europa zorgde gistermiddag voor een verkeerschaos en opstoppingen waarbij talloze chauffeurs waren betrokken.

Het is zo dat de werkzaamheden van het bedrijf, die bezig was met de installatie van telecommunicatie-infrastructuur, geen gemeentelijke vergunning of machtiging had en dat ze bovendien zijn uitgevoerd tijdens de drukste uren voor het verkeer op deze rotonde. Zeker nu de doorgang aan de Avenida Beniarda dicht is voor een maand of 10 en er dus meer verkeer door dit gebied moet rijden om de stad in -en uit te rijden.

De gemeenteraad, die zich verontschuldigt voor het veroorzaakte ongemak, heeft al aangekondigd dat het een procedure zal starten en gepaste maatregelen zal nemen, zowel juridische als sanctiemaatregelen, tegen het bedrijf zodra het alle juridische en lokale politierapporten heeft. Bovendien heeft zij verduidelijkt dat de betrokken werken niets te maken hebben met gemeentelijke werkzaamheden.

Back to top button