Home Costa Blanca Succesvol Adoptiefestival In Alfàs Del Pi

Succesvol Adoptiefestival In Alfàs Del Pi

door admin
Alfàs del Pi organiseert VII adoptiefestival

De Animal Protection Association organiseert al zeven jaar, in samenwerking met het gemeentehuis van Alfàs del Pi, een adoptiefestival met als hoofddoel het bieden van een nieuw thuis aan honden en katten die in asielen en pleeggezinnen leven.

De burgemeester van l’Alfàs, Vicente Arques, en de wethouder van Sport, José Plaza, gingen naar het Parque de los Eucalpitos om de Dierenbescherming te feliciteren met dit initiatief. Vanesa Pareja is voorzitter van deze in 2014 opgerichte organisatie, van waaruit acties worden gepromoot die verwaarlozing en dierenmishandeling tegengaan.  De organisatie had leuke activiteiten, zoals een schoonheidswedstrijd voor honden van verschillende rassen of een gymsessie voor honden. Een tiental verenigingen en dierenbeschermers uit de hele regio namen deel aan het VII Festival van de Adoptie van l’Alfàs del Pi, waaronder Manos y Patas Benidorm, Vereniging voor de Bescherming van Dieren en Planten ‘La Marina Baixa’ van Benidorm, Somos Gos , Cat Relax-ABAIFA Association, Dogs of Spain, Feline Forest, APA La Luz Animal, La Manada de Molly – Beschermer van ezels en paarden en bescherming van onze trouwe vrienden. Alfàs del Pi organiseert VII adoptiefestival

80 nieuwe baasjes gevonden

Dit festival wordt georganiseerd om de adoptie van huisdieren die op zoek zijn naar een gezin te promoten. Dankzij dit initiatief hebben meer dan 80 honden en katten een nieuw thuis gevonden. Ook het aantal vrijwilligers dat zich aanbiedt als opvang locatie is toegenomen. Dankzij de bijdrage van bedrijven en instellingen in de gemeente is er een goede doelen loterij georganiseerd. Het meest emotionele moment was zonder twijfel de parade van zwerfhonden, waarin het verhaal van elk van hen werd verteld. Wethouder Marisa Cortés van de afdeling Diergezondheid en -bescherming wilde de solidariteit bedanken van families die besluiten honden en katten in nood te adopteren. Ook dat van die mensen die hun huizen ombouwen tot pleeggezinnen, om tijdelijk dieren op te vangen die uit een nare situatie komen. De wethouder heeft een beroep gedaan op de verantwoordelijkheid van alle burgers in de strijd tegen dierenmishandeling en -verwaarlozing.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?