Gezondheid

Hoteliers bieden aan om tests aan te bieden voor toeristen

De klap kwam als een mokerslag binnen. Britten die na thuiskomst verplicht 2 weken in quarantaine moeten. Tui annuleerde vluchten en de ondernemers in Benidorm hadden juist hun hoop op de Britten in dit toch al moeilijke jaar.

Spaanse hoteliers bieden aan om tests uit te voeren voor buitenlandse toeristen wanneer ze hun accommodatie in Spanje verlaten, maar ook bij aankomst om klanten die in Spaanse hotels verblijven meer veiligheid te bieden. Hoteliers bieden aan om de tests te financieren voor buitenlandse toeristen die Spanje verlaten

De Spaanse Confederatie van Hotels en Toeristische Accommodaties (CEHAT) heeft zijn teleurstelling uitgesproken over de aankondiging door de Britse regering om de quarantaine in te stellen voor reizigers die terugkeren uit Spanje en dringt er bij de EU op aan om “dringende sanitaire maatregelen” te nemen die garanderen maximale veiligheid voor toeristen, zowel bij vertrek als bestemming. De financiële gevolgen van eventuele tests bij hotels, moet via de regering worden geregeld.

(Bron: Europa Press)

Aktueel

to Top