Home Vervoer Honden tot 40 kilo zijn nu beperkt toegestaan in hogesnelheidstrein RENFE

Honden tot 40 kilo zijn nu beperkt toegestaan in hogesnelheidstrein RENFE

door admin
Honden tot 40 kilo zijn nu beperkt toegestaan in hogesnelheidstrein RENFE

Sinds kort is het in de hogesnelheidstreinen (AVE) van de Renfe, beperkt toegestaan om honden tot 40 kilo mee te nemen.

Dit was sinds de herfst al mogelijk op de trajecten Madrid-Zaragoza-Barcelona en Madrid-Malaga en daar komen nu de trajecten Madrid-Alicante en Madrid-Valencia bij.

Die uitbreiding is gedaan met het oog op de zomervakantie, zodat hondenbezitters hun huisdier op vakantie kunnen meenemen. Het mag trouwens niet in iedere hogesnelheidstrein van de RENFE. 2x per dag op deze route mag de hond mee.

Er is een speciale coupe hiervoor en er mogen maximaal twee grote honden per trein mee. Honden tot 10 kilo die in een reistas meegaan, mogen in elke AVE trein mee.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?