Home Benidorm Startsein voor het werk aan de Vial Discotecas in Benidorm

Startsein voor het werk aan de Vial Discotecas in Benidorm

door admin
Vial Discotecas in Benidorm

De gemeente Benidorm heeft maandag groen licht gekregen van Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) om de werkzaamheden aan de zogenaamde Vial Discotecas uit te voeren.

Het toekomstige industrieterrein van Benidorm heeft een verbinding nodig met het stedelijk gebied dat bekend staat als de Vial Discotecas. Deze verbinding zal van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling van dit gebied en de totstandkoming van een winkelcentrum.

Met het startsein voor de actie, die een onderdoorgang mogelijk moet maken voor het verkeer waar de tram door gaat in zijn verbinding tussen Benidorm en Denia, overwint de gemeenteraad een nieuw obstakel bij de aanleg van de weg waardoor het plan kan worden uitgevoerd.

Het blijft nog steeds afwachten of het verstedelijkingsproject werkelijkheid wordt en de voltooiing ervan begint. Deze kwestie loopt al jaren en al die tijd ligt dit gebied er verlaten bij.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?