Home Costa Blanca Haai bij Orihuela Costa: strand geëvacueerd

Haai bij Orihuela Costa: strand geëvacueerd

door admin
Zwemmers moesten worden geëvacueerd vanwege haai

Zwemmers op het strand en in het water bij Orihuela Costa hebben donderdag een nare ervaring gehad. Er werd een blauwe haai in zee ontdekt en het strand moest worden geëvacueerd. De twee meter lange haai werd gespot aan de rand van het strand, en de strandwachten haalden gelijk alle mensen uit het water.

Spaanse media melden dat een vrouw een angstaanval kreeg toen de haai haar in het water naderde. De vrouw was later weer gekalmeerd en naar omstandigheden zou het nu goed met haar gaan.

Een blauwe haai is in eerste instantie niet gevaarlijk voor de mens. Hij kan wel vijf meter lang worden en werkt afschrikkend. Blauwe haaien gedijen het beste in tropische en gematigde zeegebieden. De blauwe haai is deels een bedreigde diersoort in de familie van de knipperhaaien.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?