Home Costa Blanca Gratis rondleidingen deze zomer in Altea

Gratis rondleidingen deze zomer in Altea

door admin
"Leer Altea kennen"

Van zaterdag 1 juli tot zaterdag 2 september kunnen toeristen en bewoners, deelnemen aan rondleidingen georganiseerd door de gemeente onder de noemer: “Leer Altea kennen”

“Het doel van deze rondleidingen is om het bewustzijn van het culturele erfgoed van Altea te vergroten”, zegt gemeenteraadslid voor Toerisme González.

Tijdens de zomermaanden kunnen de deelnemers Altea leren kennen met deze rondleidingen vanaf 19.30 uur. Ze vinden plaats in het Spaans, Valenciaans, Frans en Engels en hebben een maximale capaciteit van 25 personen.

De rondleidingen zijn gratis, maar vooraf inschrijven is vereist. Kijk voor alle info op de onderstaande kaart.

Gratis rondleidongen in Altea deze zomer

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?