Home Politie Graffiti-artiesten opgepakt voor schade van €8500 euro aan TRAM

Graffiti-artiesten opgepakt voor schade van €8500 euro aan TRAM

door admin
Drie "graffiti-artiesten" in Benidorm opgepakt voor schade van ruim 8.500 euro in TRAM

Agenten van de Nationale Politie hebben in Benidorm drie Graffiti-artiesten aangehouden die betrapt werden op het maken van graffiti op een TRAM waarvan de schade ruim €8500 euro bedraagt. De jongeren komen uit Madrid en zijn al vaker hiervoor opgepakt.

De politie kreeg een melding dat verschillende jongeren graffiti aan het aanbrengen waren op de TRAM-rijtuigen toen die stopte bij de halte Terra Mítica. Verschillende agenten van het politiebureau van Benidorm gingen ernaartoe. Toen de jongeren de komst van de politie opmerkten, gooiden ze hun spullen in een tas en probeerde te ontvluchten. Daarbij ontdeden ze zich van de tas en ook van latex handschoenen.

Nadat de jongeren door de agenten waren vastgehouden, kregen ze van één van de getuigen, een TRAM-beveiligingsman, de videobeelden waarop de actie te zien was. Bovendien vertelde de medewerker dat deze mannen enkele opeenvolgende dagen graffiti op tramtoestellen hadden aangebracht en dat ze bij die gelegenheid aan de noodhendel van de TRAM hadden getrokken. Ze hadden zelfs stenen op de rails gelegd om te voorkomen dat de tram in beweging zou komen.

In de tas, die de arrestanten bij het zien van de agenten weggooiden, zaten twaalf verfspuitbussen, latexhandschoenen en kleding zoals petten, maskers om onherkenbaar te blijven.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?