Home Politie Gevangenisstraf voor twee mannen wegens aanranding van een jonge toerist in La Vila Joiosa

Gevangenisstraf voor twee mannen wegens aanranding van een jonge toerist in La Vila Joiosa

door admin
Gevangenisstraf voor twee mannen wegens aanranding van een jonge toerist in La Vila Joiosa

Gevangenis zonder borgtocht voor twee mannen van 39 en 44 jaar oud die door de Guardia Civil zijn opgepakt omdat ze een buitenlandse toerist hadden verkracht in een huis in La Vila Joiosa, nadat ze haar hadden opgehaald in Benidorm.

Het slachtoffer wachtte in Benidorm op een taxi om na een avondje stappen, terug te haan naar haar hotel. De gebeurtenissen vonden plaats op 25 augustus en de Guardia Civil kon de vermeende verkrachters in september identificeren en arresteren, nadat ze beveiligingscamera’s hadden geanalyseerd en zo’n 30.000 voertuigen hadden gecontroleerd totdat ze het voertuig van de vermeende daders hadden gelokaliseerd. Ze zijn gearresteerd voor aanranding.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?