GENK VERSLOEG METZ MET 1-0 IN HET ESTADI OLÍMPIC DE LA NUCÍA

Het Vlaamse Racing Genk van coach Wouter Vrancken, versloeg Metz van de Franse Ligue2 met 1-0 in het Estadi Olímpic Camilo Cano. Deze internationale vriendschappelijke wedstrijd werd gespeeld in “La Nucía, Ciudad del Deporte”, om op die manier actief te blijven tijdens de winterstop vanwege het WK voetbal. Deze vriendschappelijke wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld. 

Dinsdagmiddag, vond in het Camilo Cano Olympisch Stadion een nieuwe internationale voetbalwedstrijd tussen twee Europese clubs plaats. KRC Genk is momenteel de uitblinker in de eerste klasse van de Belgische competitie (Jupiler Pro League). Aan de andere kant is FC Metz een Frans team dat momenteel uitkomt in de Ligue2, de tweede voetbaldivisie in Frankrijk, nadat het vorig seizoen uit de Ligue1 was gedegradeerd.

Opnieuw hebben de faciliteiten van de Ciutat Esportiva Camilo Cano als een magneet gediend om een ​​internationale wedstrijd tussen deze twee voetbalteams uit België en Frankrijk aan te trekken.   

Genkse overwinning

Deze wedstrijd werd gespeeld met drie delen van 35 minuten. Het was een vriendschappelijke oefenwedstrijd tussen Genk en Metz. Een doelpunt van Joseph Paintsil uit Genk in de 10e minuut besliste de wedstrijd. De Ghanese aanvaller profiteerde van een pass in de ruimte van Mike Trésor om de Franse doelman Oukidja te kloppen. (Bron: R4G)

Back to top button