Gemeentelijk centrum El Torrejó zit al ruim een week zonder stroom

Het gemeentelijk centrum van El Torrejó zit al ruim een week zonder elektriciteit vanwege een storing in een transformator.

Sinds woensdag 19 oktober zit dit gemeentelijk gebouw, waarin het Ministerie van Toerisme, een Tourist Info, Visit Benidorm en het Gemeentelijk Bureau voor Consumentendiensten is gehuisvest, zonder elektriciteit. Alleen de eerste paar dagen na de storing zorgde een kleine generator voor een nooddienst die niet de minimale behoeften van het gebouw dekte.

Inmiddels is er behoorlijke kritiek geuit dat deze situatie ernstige gevolgen heeft voor de normale werking van de verschillende afdelingen die zich in dit gebouw bevinden. “Computers en telefoons werken niet. De medewerkers kunnen dus geen goede dienst verlenen.
Gemeentewerkers moeten steeds naar andere gemeentelijke gebouwen of naar het stadhuis gaan, om verschillende procedures voor hun afdelingen uit te voeren.

Deze ernstige probleem moeten zo snel mogelijk worden oplost met een extra generator die een zelfde vermogen moet hebben dat gelijk is aan de beschadigde transformator.

Back to top button