Home Benidorm Geluidsmetingen voor nachtclub Calle Lepanto

Geluidsmetingen voor nachtclub Calle Lepanto

door admin
De ombudsman dringt er bij de gemeenteraad van Benidorm op aan geluidsmetingen uit te voeren om overlast in de buurt te voorkomen

De Síndic de Greuges dringt er bij de gemeenteraad van Benidorm op aan om geluidsmetingen uit te voeren en zo problemen te voorkomen in een gebouw aan de Calle Lepanto waarvan de kelder een uitgaansgelegenheid heeft. 

Dit is gewaarschuwd door de PSOE na instemming met de op 25 juni ondertekende resolutie. De klagers zijn de omwonenden, via de gemeenschap van eigenaren van dit gebouw gelegen aan de Calle Lepanto. Bovendien klagen ze dat ze al 20 jaar last hebben van ongemakken.

De pub is een van de bekendste bij bewoners en toeristen. De buurt is het epicentrum van het uitgaansgebied, zeker bij jongeren in de zomer. Bovendien is deze open tot 07:00 uur, terwijl het tussen 22:00 en 07:00 rustig zou moeten zijn.

De eigenaren bekritiseren dat ze ondanks het feit dat ze de gemeenteraad op de hoogte hebben gebracht van deze situatie, geen antwoord hebben gekregen om het op te lossen, ook niet van de politie. 

Men beveelt aan dat de geluidsmetingen worden versneld in de huizen van de getroffen mensen, op de dagen en uren van maximale activiteit van de nachtclub, en zonder de eigenaar hiervan op de hoogte te stellen. De gemeenteraad heeft op hun beurt een termijn van maximaal een maand om schriftelijk te reageren op de ombudsman met zijn bevindingen.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?