Home Overig Nieuws Geen TV ontvangst door 4G mobiele telefonie in Benidorm

Geen TV ontvangst door 4G mobiele telefonie in Benidorm

door admin
4G mobiele telefonie zorgt voor problemen bij TV ontvangst DTT

Door de uitzending van 4G mobiele telefonie woensdag, was er in Benidorm geen signaal van verschillende televisiezenders, en dat is voor een groot deel nog steeds zo. Gezien de klachten van inwoners heeft de gemeenteraad een verklaring afgegeven waarin zij eigenaren van eengezinswoningen en vastgoedbeheerders opdraagt ​​het bedrijf LLEGA700 te bellen om het probleem op te lossen.

Technici van dat bedrijf gaan naar elke woning om een ​​filter te installeren dat de interferentie elimineert die het ontvangen en bekijken van verschillende televisiekanalen verhindert.

Het bedrijf heeft er zelf aan herinnerd dat het nieuwe generatie mobiele 4G- en 5G-signaal de 700 en 800 MHz-frequentiebanden van de belangrijkste mobiele operators beïnvloedt om de snelheid van internetverbindingen, televisie, video en muziek-on-demand-diensten te verbeteren, evenals andere diensten die zal de afgelopen jaren worden opgenomen.

Het negatieve bijeffect is dat deze dekking interfereert met de frequentiebanden van het terrestrische televisiesignaal (DTT), waardoor de ontvangst van televisiestations min of meer wordt beïnvloed, afhankelijk of met een televisieantenne gebruikt die bescherming geeft tegen interferentie.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?