Home Vervoer Geen TRAM van Altea naar Calpe zaterdag vanwege tests

Geen TRAM van Altea naar Calpe zaterdag vanwege tests

door admin
TRAM tussen Altea en Calpe zaterdag 13 januari tijdelijk buiten gebruik

TRAM d’Alacant schort zaterdag 13 januari de dienstregeling tussen Altea en Calpe op vanwege technische tests. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) heeft gemeld dat de verbinding tussen beide stations tussen 8.00 uur en 13.00 uur per bus tot stand zal worden gebracht, vanwege monitoringwerkzaamheden voor de viaducten El Algar en Mascarat.

De geplande technische tests zorgen ervoor dat de ritten tussen de stations Garganes en Calp op lijn 9 (Benidorm-Dénia) van de TRAM d’Alacant die dag tijdelijk worden opgeschort.

Gebruikers die naar Garganes reizen kunnen dit met de trein doen, terwijl passagiers die de reis richting Dènia willen voortzetten vooraf in Altea moeten overstappen op een bus. In de tegenovergestelde richting zullen ze vanuit Calp hetzelfde moeten doen.

De aankomst en vertrek van de betrokken treinen zullen de normale dienstregeling volgen, terwijl het vertrek van de bussen zal plaatsvinden zodra de overstap tussen trein en bus heeft plaatsgevonden.

Ook voor reizigers die binnenkort naar Luceros in Alicante willen, moeten opletten. Dat station gaat een maand dicht. Lees er meer over in DIT bericht.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?