Home Costa Blanca Geen campers meer aan het strand in Jávea

Geen campers meer aan het strand in Jávea

door admin
Geen campers meer aan het strand in Jávea

Er mogen geen campers meer staan aan het strand van Muntanyar in Jávea. De gemeenteraad van Jàvea heeft de installatie voltooid van houten dwarsliggers bij de parkeerplaatsen aan het strand van Muntanyar, om het parkeren van caravans en campers te voorkomen.

Er zijn houten constructies op een hoogte van 2,10 meter geplaatst, zowel aan de kant naast de monding van de rivier de Gorgos, als in het gebied naast de Parador de Jávea, waardoor auto’s wel toegang hebben tot de parkeerplaats, maar caravans of campers niet.

Op deze manier komt de gemeente tegemoet aan klachten van bewoners van het gebied die herhaaldelijk hun onvrede hebben geuit omdat de caravans en campers de eerste rij bezetten, ondanks dat het parkeren van dit soort voertuigen in het gebied verboden is. (Bron: Ajuntament de Xàbia)

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?