Home Politie Gedrogeerde werknemers om ze harder te laten werken

Gedrogeerde werknemers om ze harder te laten werken

door admin
Arenales del sol: Gedrogeerde werknemers om ze harder te laten werken

Zeven medewerkers van een strandbar in Arenales del Sol werden gedrogeerd met anabole steroïden om ze harder te laten werken. Vijf mensen die banden hebben met het restaurant zijn door de politie in Elche gearresteerd.

Medewerkers verloren hun haar, vielen af, werden duizelig, kregen neusbloedingen en had iemand een gat in de maag door het gebruik van de anabole steroïden. De medewerkers kregen te horen dat het om onschadelijke vitamines ging. Er waren zowel vrouwelijke als mannelijke obers, evenals de chef-koks in het restaurant die gedrogeerd waren.

Het hele doel was dus om de medewerkers meer te laten presteren. Dit merkwaardige verhaal kwam aan het licht toen een vrouwelijke serveerster met een gat in haar maag in het ziekenhuis belandde.

De zaak werd gemeld en onderzocht. Het bleek dat de werknemers met ontslag werden bedreigd als ze de ‘vitamines’ niet zouden innemen. (Bron: Diario Informacion)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?