Home Politie Gearresteerd in Benidorm wegens verkopen van drugs via hotels

Gearresteerd in Benidorm wegens verkopen van drugs via hotels

door admin
Drie mensen gearresteerd in Benidorm wegens het distribueren van drugs via hotels

De Nationale Politie heeft in Benidorm drie personen gearresteerd die drugs verkochten via hotels in Benidorm, op scooters en ‘op verzoek’. De gearresteerden hebben de Britse nationaliteit en zijn tussen de 30 en 57 jaar oud.

Ze trokken klanten aan in de bars en restaurants van de hotels. Daar gingen ze naar binnen en boden de mogelijkheid om de drugs tegen een lage prijs te kopen.

Als de klanten het aanbod accepteerden, plaatsten ze hun bestelling. Twee van de verdachten gingen op een scooter naar de plek waar ze de drugs bewaarden en keerden binnen enkele minuten terug.

De Nationale Politie in Benidorm kreeg de medewerking van de manager van één van de hotels. Hij legde uit dat hij een verdachte ‘transactie’ tussen hotelgasten en de twee arrestanten had waargenomen. Dankzij deze informatie konden de agenten een van de betrokkenen op heterdaad betrappen terwijl hij marihuana verkocht aan twee hotelklanten die bij de deur van het hotel stonden te wachten op hun bestelling.

Eén van de verkopers kon met zijn scooter ontvluchten, hoewel hij werd gelokaliseerd en gearresteerd in het hotel waar hij logeerde.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?