Home Costa Blanca Altea heeft een nieuw beeld op de promenade

Altea heeft een nieuw beeld op de promenade

door admin
Altea heeft een nieuw beeld op de promenade

Het beeld “Altea del Mar” van Mario Romero is de winnaar geworden van de wedstrijd “Amb el Nom d’Altea” en is al geplaatst op de nieuwe promenade tussen het strand van El Bol en het strand van L’Espigó.

In totaal werden acht unieke en originele sculpturen aan de wedstrijd gepresenteerd, maar Mario Romero, met zijn werk “Altea del Mar”, was de winnaar en mocht zijn project uitvoeren. Zijn beeld met de naam van Altea heeft een decoratie van zeesterren, vissen, zeewier en golven. Het beeld is ruim 5 meter lang en 1,80 meter hoog.

Het beeld is bestaat uit vijf afzonderlijke stukken die overeenkomen met de letters van het woord Altea. Ze hebben geen enkele vorm van onderhoud nodig en de achteruitgang die kan worden veroorzaakt door slecht weer, zal juist een mooi effect geven, aldus de kunstenaar.

Het beeld heeft inmiddels zijn weg gevonden naar social media door de vele toeristen die er selfies bij maken.

Amb el Nom d'Altea

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?