Home Overig Nieuws Family Cash opent op 28 juni de deuren in Finestrat

Family Cash opent op 28 juni de deuren in Finestrat

door admin
Family Cash opent op 28 juni de deuren in Finestrat

De nieuwe Family Cash-hypermarkt opent woensdag 28 juni zijn deuren in Finestrat met een grote zaak dat wordt gepresenteerd als een “duidelijk avant-gardistisch engagement”.

Gelegen in het gebied Carrer Jaume I, in het onderste deel van de commerciële boulevard, heeft de winkel een verkoopoppervlak van 3243 vierkante meter, 210 parkeerplaatsen en waarvan acht voor elektrisch auto’s.

In deze hypermarkt, wat je kunt vergelijken met een Carrefour, vinden we een grote verscheidenheid aan secties, zoals:

  • Voeding
  • Drogisterij
  • Bazaar
  • Elektronica
  • Parfumerie
  • Cafetaria en bakkerij

De algemeen directeur en andere vertegenwoordigers van Family Cash zullen de inhuldiging bijwonen op woensdag 28 juni, die zal plaatsvinden vanaf 20.00 uur in de winkel. Met dit winkelmodel wordt beoogd de gebruikelijke haast bij aankoopprocessen tegen te gaan, zodat klanten in Family Cash een ruimte vinden voor plezier, rust, vrije tijd en communicatie met professionals met als doel de winkelervaring te optimaliseren . .. aldus de eigenaar. (Bron: Radio Sirena)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?