Drugs verkoop vanuit auto als rijdende kiosk

Drugs verkoop vanuit auto als rijdende kiosk
4 juli 2024

De Nationale Politie heeft in Benidorm twee mannen gearresteerd die drugs aan het verspreiden waren terwijl ze in een auto door de straten van de stad reden van waaruit ze de drugs verkochten als een soort reizende kiosk.

De verdenkingen ontstonden toen een patrouille van de Nationale Politie, die routinecontroles uitvoerde in de stad en de vreemde houding van de inzittenden van een voertuig ontdekte, die na het opmerken van hun aanwezigheid probeerden te vluchten met het voertuig.

Toen de agenten de twee inzittenden van het voertuig gepakt hadden, roken ze een sterke marihuanageur en merkten ze ook op dat een leren hoes die de versnellingspook afdekte vreemd omhoog stond, waarbij een zak met een groene plantaardige substantie erin met het blote oog zichtbaar was.

De agenten tilden de hoes over de versnellingspook op en ontdekten een compartiment met een grote hoeveelheid verdovende middelen van verschillende soorten en contant geld. De agenten arresteerden vervolgens beide mannen op verdenking van drugshandel en namen het gevonden geld en het gebruikte voertuig in beslag, omdat ze het gebruikten als mobiele kiosk voor mogelijke verkoop aan klanten.

Er werd in totaal 53,52 gram marihuana, 25,79 gram cocaïne, 5,42 gram MDMA, 38 Viagra pillen en twee flesjes verdovende inhalatiemiddelen (POPPERS) gevonden, evenals 435 euro in contanten.

De arrestanten, twee mannen van Spaanse en Dominicaanse nationaliteit, in de leeftijd van 32 en 33 jaar, werden overgedragen aan de onderzoeksrechtbank van Benidorm.

  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws