Costa Blanca

Drie nieuwe gratis wifi-zones in Finestrat

De dag doorbrengen in het recreatiegebied van de Font del Molí of gebruik maken van de faciliteiten van Plaça de la Unió Europea of ​​sporten in het gemeentelijke sportgebied van La Foia heeft nu een extra service en dat is de gratis wifi. In deze openbare ruimtes heeft de gemeenteraad van Finestrat 11 gratis wifi-toegangspunten geactiveerd via het netwerk “WIFI4EU”.

Er is hiervoor een Europese subsidie ​​verkregen om een gratis wifi-netwerk te activeren op drukke openbare plaatsen zoals het sportgebied van La Foia, het recreatiegebied van Font del Molí en ook het zwembad en Plaça de la Unió Europea waar elke dag veel jongeren en veel gezinnen samenkomen, terwijl de buitenschoolse sport- en culturele activiteiten elke middag plaatsvinden, aldus burgemeester Juanfran Pérez Llorca.

Op het strand van La Cala is er sinds maart 2018 een gratis wifi-netwerk, WIFInestrat genaamd. En in de nieuwe ruimtes wordt het netwerk aangegeven met een bord en de login: WIFI4EU.

Het doel van het  WIFI4EU- initiatief  is om in de hele Europese Unie hoogwaardige internettoegang te bieden via gratis wifi-toegangspunten in parken, openbare gebouwen en gemeentelijke voorzieningen. Met deze actie wil men de toegang tot communicatie vergemakkelijken en bevorderen. (Bron: COPE)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button