Home Politie Dodelijke brand legde illegale alcoholproductie bloot

Dodelijke brand legde illegale alcoholproductie bloot

door admin
Dodelijke brand legde illegale alcoholproductie bloot

Bij een brand in Alicante kwam één man om het leven en raakte een ander ernstig gewond. Uit het brandonderzoek bleek dat de mannen zich bezighielden met illegale alcoholproductie.

De brand was van explosieve aard en leidde tot grote materiële schade. Enkele mensen in de omgeving raakten na de explosie lichtgewond, maar zij konden ter plaatse worden behandeld.

Agenten van de Provinciale Wetenschappelijke Politiebrigade zijn op de plaats van de brand geweest. Dit was een kelder. Hier zijn de overleden man en de gewonde man duidelijk betrokken geweest bij de productie van alcohol. Er werd een kleine 200 liter Pentanol aangetroffen.

Mogelijk heeft de productie geleid tot het ontstaan ​​van gassen, waardoor het allemaal in een explosie is geëindigd. In de garage werd ook marihuana gevonden, maar er waren geen tekenen van een plantage of teelt op grote schaal.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?