Home Overig Nieuws Dit zijn de populairste kerstloterij nummers van El Gordo

Dit zijn de populairste kerstloterij nummers van El Gordo

door admin
Dit zijn de populairste kerstloterij nummers

De verkoop van kaartjes voor de Spaanse Kerstloterij, El Gordo is goed op gang gekomen. Nu worden de populairste nummers onthuld die mensen kopen.

Veel kopers wedden op getallen die een persoonlijke connectie hebben, zoals de verjaardag van henzelf of partner. Daarom is er een overzicht gemaakt van de meest gevraagde lotnummers van de afgelopen jaren. 

In 2021 waren de nummers 80121 en 19921 veruit het populairst. Het eerste getal verwijst naar de grote sneeuwval in “Filomena”, terwijl het tweede identiek is aan de datum van de grote vulkaanuitbarsting op het eiland La Palma. Het rugnummer van Lionel Messi blijft een populair nummer.

Oekraïne oorlog

In 2022 waren de begindatum van de oorlog in Oekraïne (24222) en de sterfdatum van koningin Elizabeth II (08922) de cijfers die mensen wilden. Veel mensen wilden ook het lotnummer kopen, dat hetzelfde is als de dag waarop Spanje het mondkapjesverbod ophief (20422).

Er zijn nog een aantal weken te gaan om een lot voor de kerstloterij te bemachtigen, maar tot nu toe blijkt in 2023 dat de datum waarop zangeres Tina Turner stierf en de sterfdatum van de voormalige president van Italië, Silvio Berlusconi, tot de meest gewilde cijfers behoren.

ChatGTP

Afgelopen donderdag bespraken we ook al in De Ochtendshow op Costa Blanca Radio, dat ChatGTP is gevraagd welk lotnummer het meeste kans maakt. Het is het nummer 03695. Ook heeft de AI het ook gewaagd een tweede waarschijnlijke optie te voorspellen: 02965. Dat eerste nummer was te koop bij het administratiekantoor in Elche en was binnen enkele minuten uitverkocht.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?