Home Video Deze leuke plekjes bezoek je in een dagje Alicante

Deze leuke plekjes bezoek je in een dagje Alicante

door admin
Banner

Vanuit Benidorm is Alicante prima te bezoeken met het openbaar vervoer. In de video zie je wat je zoal kunt bezichtigen bij een dagje Alicante. Natuurlijk kun je er naar hartenlust winkelen, maar we besloten om een paar hoogtepunten te bezoeken die de moeite waard zijn…. en GRATIS!

Zo kozen we ervoor om het Kasteel van Santa Barbara te bezoeken. Dat kan eenvoudig met de TRAM bijna voor de deur. En je kunt er met de lift naar boven. Maar in deze video kozen we ervoor om lopend naar boven te gaan.

Niet om de 3 euro voor de lift uit te sparen, maar je kan op deze manier de kleurrijke straatjes bezoeken die je ongetwijfeld schitterende foto’s zult opleveren. Zoals bij La Casita de las Macetas Azules met de gevel vol met blauwe bloempotten. En als je die straatjes hebt doorlopen, ben je al bijna bij het kasteel.

Vanuit het kasteel krijg je adembenemende vergezichten over Alicante en het achterland. Tenslotte pakken we dan het Paddenstoelenstraatje, de Calle de Las Setas even mee. Ook leuk om te zien. En zo heb je een leuk dagje Alicante gehad met ongetwijfeld vele foto’s als herinnering!

Lees meer over het Paddenstoelenstraatje HIER.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?