De TRAM-nachtdienst vanaf vrijdag tot eind augustus

De TRAM-nachtdienst vanaf vrijdag tot eind augustus
3 juli 2024

De nachtdienst van TRAM d’Alacant tijdens de zomerweekends keert vanaf vrijdag 5 juli tot en met zaterdag 31 augustus terug in de dienst op de lijnen 1 en 9 die door de Marina Baixa lopen.

De TRAM d’Alacant zal de hele nacht tijdens het weekend, diensten aanbieden tussen Luceros (centrum van Alicante) en Benidorm (L1), evenals van Benidorm naar het station Garganes de Altea (L9).

Deze diensten, die ook worden aangeboden in Sant Vicent del Raspeig (L2), El Campello (L3) en Playa de San Juan (L4), maken deel uit van de initiatieven om de service van TRAM d’Alacant en Metrovalencia te verbeteren.

Met deze nachtritten faciliteert Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) de toegang tot de belangrijkste recreatiegebieden van Alicante en bereikt het duizenden burgers, vooral jongeren die in de vroege ochtenduren reizen na het stappen.

Woensdag 14 augustus, de vooravond van het festival van de Hemelvaart van de Maagd, zal er ook een nachttram rijden op deze lijnen.

De frequenties van de nachtdienst zijn afhankelijk van de verschillende lijnen en tijdslots. Klanten wordt daarom geadviseerd informatie in te winnen op de website van TRAM d’Alacant.

Heeft u dit al gelezen?

TRAM werkzaamheden tussen Calpe en L'Olla de Altea

TRAM-werkzaamheden tussen Calpe en L’Olla de Altea

FGV (TRAM d’Alacant) is dinsdag begonnen met de werkzaamheden in het Mascarat-gebied
  • https://mscp2.live-streams.nl:8242/live
  • Benidorm Nieuws