De PSOE hekelt het gebrek aan onderhoud van de loopbrug van het strand bij het Elche-park

De socialistische gemeentelijke fractie in de gemeenteraad van Benidorm heeft het gebrek aan onderhoud aan de kaak gesteld van de houten loopbrug die naar de stranden van het Elche-park leidt.

De socialistische woordvoerder, Cristina Escoda, heeft kritiek geuit op het feit dat dit gebrek aan onderhoud ervoor heeft gezorgd dat de loopbrug in een vreselijke staat van onderhoud verkeert en “een reëel gevaar wordt voor de gebruikers van de stranden”.

Veel inwoners hebben hun klachten kenbaar gemaakt aan de gemeente over de slechte staat van deze loopbrug op het strand. Er zijn veel klachten doorgegeven over de slechte toestand en over ongelukken en valpartijen die helaas ook zijn voorgevallen. Afgelopen zomer brachten wij dit nieuws ook al en zou de gemeente herstelwerkzaamheden gaan uitvoeren. Men raadde aan om niet met blote voeten over de loopbrug te lopen.

De situatie heeft nu het punt bereikt dat er meer dan 500 handtekeningen zijn verzameld  bij het stadhuis en verbeteringen worden geëist. De socialistische woordvoerder heeft het regeringsteam opgeroepen om zo snel mogelijk het nodige budget te investeren om de houten loopbrug te repareren, zodat de begin van het Poniente strand weer goed bereikbaar zal zijn.

Back to top button