Home Costa Blanca De nacht van San Juan de Finestrat

De nacht van San Juan de Finestrat

door admin
La noche de San Juan de Finestrat

De traditionele “Nacht van San Juan” in Cala de Finestrat heeft de eretitel van Festival van Provinciaal Toeristisch Belang in de Valenciaanse Gemeenschap gekregen. Het is een onderscheid dat het populaire en diepgewortelde karakter van dit festival erkent, waarbij de deelname van alle burgers en de integratie van bezoekers en toeristen wordt aangemoedigd. 

De publieke weerslag van de viering, het vermogen om bezoekers aan te trekken en daarmee de promotie van La Cala als toeristische bestemming worden ook gewaardeerd. Er wordt ook rekening gehouden met culturele en recreatief-feestelijke waarden, evenals met de leeftijd van het festival dat meer dan 15 jaar teruggaat.

Iedereen weet dat wanneer de nacht van San Juan aanbreekt, het La Cala-strand een heel speciale avond organiseert, bereid met grote zorg voor bewoners en bezoekers, met als doel om samen te genieten van deze nacht die magisch en speciaal is. Het strand jaar is al tientallen jaren een ontmoetingsplaats voor duizenden mensen geworden tijdens deze “Nit de Sant Joan”. 

Dit “Festa de la Nit del Foc de Sant Joan de Finestrat” ​​​​is door de Algemene Directie Toerisme aan de gemeenteraad van Finestrat meegedeeld om deze eretitel toe te kennen. De registratie van deze verklaring in het speciale register van festivals, routes, publicaties en audiovisuele werken van toeristisch belang, is nu opgenomen in het register van de Valenciaanse Gemeenschap.

Alles voorbereid voor de Nacht van San Juan 2023

Het Department of Fiestas legt al de laatste hand aan alle voorbereidingen om deze “Nit de Sant Joan” op vrijdag 23 juni in La Cala de Finestrat te vieren. De evenementen beginnen rond 17.30 uur met een Zumba-sessie, daarna is er een kinderdisco, livemuziek en een disco. Daarnaast zal er een bar zijn die wordt gerund door de Comissió de Festes Mini Tofols 2023. En natuurlijk om middernacht om de zee in te springen en wensen te doen op deze magische nacht. Dit alles zal dit jaar een uniek aspect hebben nadat de Nit de Sant Joan is onderscheiden als een Festival van Provinciaal Toeristisch Belang van de Valenciaanse Gemeenschap. 

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?