Home Vervoer De luchthaven van Alicante heeft de meest luidruchtige passagiers

De luchthaven van Alicante heeft de meest luidruchtige passagiers

door admin
De luchthaven van Alicante heeft de meest luidruchtige passagiers

De luchthaven Alicante-Elche Miguel Hernandez heeft de meest luidruchtige en dronken passagiers van Spanje.

Van de 880 verschillende klachten en beoordelingen tussen januari en juli van dit jaar is de luchthaven van Alicante verantwoordelijk voor 151 daarvan. In het perspectief van hoeveel miljoenen passagiers in Spanje aankomen, is het aantal echter vrij klein.

Dronken en luidruchtige vliegtuigpassagiers vormen een probleem voor de luchtvaartmaatschappijen en de bemanning aan boord van de vliegtuigen. In het ergste geval kunnen zwaar dronken mensen een veiligheidsrisico vormen.

Een andere trend is dat het aantal reviews voor luchthavens toeneemt. In 2016 waren er in totaal 798 beoordelingen, vorig jaar waren dat er 1361. De verwachting is dat dit aantal dit jaar zal worden overtroffen.

Veel van reizigers die in de problemen komen, hebben te veel alcohol gedronken voordat ze aan boord van het vliegtuig gingen, anderen brengen alcohol mee en drinken uit de taxfree gekochte fles. Roken en agressief gedrag gepaard gaande met veel lawaai vormen een andere klacht.

Er zijn grote verschillen in welke luchthavens klachten hebben met betrekking tot passagiers. De luchthaven van Alicante wordt als de slechtste genoemd. In Valencia waren er in de eerste zeven maanden van dit jaar slechts elf klachten. In Castellòn hebben zich al jaren geen incidenten meer voorgedaan.

Ongepast gedrag in vliegtuigen kan boetes tot 5000 euro opleveren. Het wordt vooral duur als het vliegtuig op een ander vliegveld moet landen dan gepland. Het gaat in de meeste gevallen om Britse toeristen die boetes opgelegd kregen. (Bron: El Pais)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?