Nieuws uit BenidormHoreca

De Generalitat beëindigt de avondklok en staat nachtleven weer toe

Afscheid van de avondklok in de Valenciaanse Gemeenschap. Met deze aankondiging begon Ximo Puig de persconferentie waarin hij de nieuwe maatregelen aankondigde die zijn aangenomen door de Generalitat Valenciana. Deze nieuwe maatregelen worden vanaf morgen aangenomen.

De daling van het aantal besmettingen van de afgelopen weken en de vooruitgang op het gebied van vaccinatie hebben ertoe geleid dat de Generalitat Valenciana vanaf vandaag de beperkingen begint te versoepelen die sinds juli in de Valenciaanse Gemeenschap waren opgelegd om te proberen het hoge aantal van infecties die de vijfde golf van coronavirus veroorzaakte, te stoppen.

Vanaf vandaag, dinsdag 7 september zal de avondklok verdwijnen in de 68 gemeenten in de Valenciaanse Gemeenschap, waarvan 27 in de provincie Alicante: l’Alfàs del Pi, Alicante, Almoradí, Altea, Aspe, Benidorm, Calp, El Campello, Cocentaina, Dénia, Dolores, Finestrat, Xàbia, Monforte del Cid, Monóvar, Mutxamel, Novelda, La Nucia, Onil, Pedreguer, Pego , Santa Pola, San Vicente del Raspeig, Sax, Teulada, La Vila Joiosa en Villena.

NACHTLEVEN GAAT WEER OPEN

Het tweede grote nieuws is dat het nachtleven weer opengaat. Kroegen en discotheken zullen hun activiteit kunnen uitoefenen tot 3 uur ‘s nachts, met de laatste ronde om 02.30 uur om het laatste drankje te serveren.

  • De avondklok verdwijnt in de hele Valenciaanse Gemeenschap.
  • De horeca kan het aantal mensen aan tafel vergroten van 6 tot 8 binnen en blijft buiten 10 personen.
  • Het nachtleven gaat weer open. Binnencapaciteit voor 50%, maar zonder te dansen en tot 03.00 uur, de laatste bestelling van drank om 02.30 uur.
  • Bij shows geldt: 1.500 mensen binnen en 3.000 buiten.
  • Sportshows: De aanwezigheid van het publiek wordt uitgebreid, buiten 60% met een limiet van 20.000 en binnen 40% en een limiet van 4.000.

plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button