Home Politie Criminele bende in een hostessclub in Benidorm ontmanteld

Criminele bende in een hostessclub in Benidorm ontmanteld

door admin
Een criminele bende die een hostessclub in Benidorm heeft aangevallen, is ontmanteld

De Nationale Politie heeft een criminele groep ontmanteld die een hostessclub in Benidorm heeft aangevallen, waar ze werknemers en klanten hebben vastgehouden, geboeid en geslagen met honkbalknuppels en hen heeft bedreigd met een vuurwapen.

Het onderzoek begon afgelopen maart, nadat de slachtoffers de politie hadden gebeld waarin zij meldden slachtoffer te zijn geworden van een overval op een hostessclub in Benidorm. De slachtoffers meldden dat de criminele groep het pand binnenkwam met vuurwapens en verschillende werknemers en klanten gijzelden door ze vast te binden en te slaan. Ook ontvreemden ze 7700 euro en diverse telefoons van de aanwezigen.

Onder de slachtoffers bevonden zich de manager van het etablissement, een serveerster, drie escortmeisjes, twee klanten en een portier. Deze laatste bracht de nacht meestal door in een kamer naast de club. Na een eerste hulpverlening voerden de agenten een inspectie uit waarbij verschillende bewijsstukken werden verzameld.

Na een lang en complex onderzoek van zeven maanden en nadat de voertuigen die voor de aanval waren gebruikt, waren ontdekt, was het mogelijk om de deelname van vijf mensen als daders vast te stellen. Op dezelfde manier werd ook het bestaan ​​ontdekt van twee mensen die bevoorrechte informatie verstrekten die nodig was om de overval uit te voeren.

Nadat al het bewijsmateriaal was verzameld, werden verschillende huizen betreden en doorzocht, waarna alle leden van de criminele groep werden gearresteerd en de kleding in beslag werd genomen die zij op de dag van de overval droegen, en de mobiele telefoons die van een van de slachtoffers waren gestolen.

Uit het onderzoek is ook gebleken dat de criminele groep van plan was een marihuanaplantage “over te dragen” aan een mensenhandelaar, evenals de overval op een villa op Mallorca, waarin een Russische staatsburger een aanzienlijk bedrag aan geld bewaarde. Alle verdachten zitten vast. (Bron: Radio Sirena)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?