Home Benidorm Dit wordt het MEGA winkelcentrum van Benidorm

Dit wordt het MEGA winkelcentrum van Benidorm

door admin
MEGA winkelcentrum in Benidorm

Unibail-Rdamco plant dat het eerste winkelcentrum in Benidorm een ​​oppervlakte krijgt van 58.000 vierkante meter bruto verhuurbare oppervlakte, met een capaciteit van 121 winkels (waaronder winkels, restaurants, bioscopen en een hypermarkt ) en 3.000 parkeerplaatsen (twee ondergrondse verdiepingen, bovengronds parkeren en sector parkeren).

Het project zal naar verwachting worden uitgevoerd door de architecten Aranguren y Gallegos en zal worden ontworpen volgens de richtlijnen die zijn opgenomen in ‘Better Places 2030’, het maatschappelijk verantwoord ondernemersplan van het bedrijf. Het idee van het bedrijf is om vóór 2030 de vervuilende uitstoot van al zijn winkelcentra te halveren.

De gemeenteraad meldde deze week dat “het werk aan dit project in de komende dagen zal beginnen” . De gemeente zal eerst de toegang tot dit gebied aanpakken, aan de Vial Discotecas en de N-332. De aanleg van deze verbinding was de voorwaarde die het ministerie stelde om groen licht te geven voor de ontwikkeling van het winkelcentrum.

Naast het regelen en betalen voor deze infrastructuur, heeft de gemeenteraad ook de aankoop van de grond die nodig is voor de bouw ervan op zich genomen. Vrijwel alle grond is verkregen via onderlinge overeenkomsten met de eigenaren, waardoor het hele onteigeningsproces is vergemakkelijkt. Het project zal zo’n 2000 banen genereren. (Bron: El Espanol)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?