Home Overig Nieuws Chocolade en Churros, populaire produkten van Valor

Chocolade en Churros, populaire produkten van Valor

door admin
Chocolade en churros

Chocolade met Churros is het sterproduct van het Valor Chocolaterías-netwerk, dat dit jaar 4 miljoen jaarlijkse bezoekers in heel Spanje heeft bereikt.

Volgens de president van het bedrijf Chocolates Valor, Pedro López, zal het netwerk van vestigingen van dit merk, gevestigd in Villajoyosa, in 2023 40 jaar oud zijn en bestaan ​​uit 36 ​​chocolaterieën die een gemengd concessiesysteem combineren, tussen hun eigen en franchise.

Op de X Toerismedag van Benidorm met het motto ‘#eresturismo’, die afgelopen donderdag 1 juni is georganiseerd door de Valenciaanse Vereniging van Ondernemers (AVE) in Alicante, legde López uit dat hoewel in de winkels-cafetaria’s ze een grote verscheidenheid bieden aan producten rond chocolade, verreweg “het sterproduct is chocolade met Churros”, zowel bij het ontbijt als vooral als tussendoortje.

Ook het Chocolademuseum van zijn bedrijf is populair, dat in het afgelopen jaar 100.000 bezoekers heeft ontvangen en sinds de opening een kwart eeuw geleden een miljoen mensen.

In dit museum wordt de manier van werken van de Valor-fabrieken van de 19e, 20e en 21e eeuw uitgelegd en kan de bezoeker direct zien hoe het proces van het maken van een chocolade die in Europa in Spanje is geboren, plaatsvindt.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?