Ondernemers

Casual Hotel opent in mei met sixties vestiging

De hotelketen Casual Hotels opent dit jaar haar eerste hotel in Benidorm. De bouw is in volle gang en de prognose is dat het in mei de deuren zal openen, net voor de zomercampagne die in 2022 naar verwachting een betere bezettingsgraad zal hebben dan de vorige twee jaar.

De nieuwe accommodatie, omgedoopt tot Benidorm’s Casual Pop, zal ge├»nspireerd zijn op het popthema van de jaren 60, Swinging London , Andy Warhol, Mary Quant en de culturele revolutie van de tijd van de Beatles, de Rolling Stones en Woodstock. De hotelgroep heeft al andere hotels gewijd aan muziek, kunst, film of vintage en deze keer richt het zich op de popcultuur voor dit hotel in Benidorm.

Het hotel krijgt 69 kamers en komt te liggen aan het Poniente-strand, op slechts vijftig meter van zee. Net als in de rest van de Casual-vestigingen heeft het hotel een Save The Children -kamer waarin vijf procent van de inkomsten die door deze kamer worden gegenereerd automatisch worden gedoneerd aan de NGO, een organisatie die onafhankelijk is van de overheid en zich richt op maatschappelijke belangen (van kinderen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button