Calpe heropent gemeentelijk zwembad

Calpe heropent gemeentelijk zwembad
7 mei 2024

Calpe heropende maandag de gemeentelijke zwembadfaciliteiten na de sluiting in december toen het contract met de concessiehouder wegens niet-naleving, werd beëindigd.

De heropening van het gemeentelijke zwembad in Calpe geeft op dit moment de mogelijkheid om daar gratis te zwemmen, als voorfase van het eindproject van het gemeentebestuur. Voorlopig zijn de faciliteiten voor gratis zwemmen dus geopend van 08.00 uur tot 14.00 uur, met badmeester en administratiedienst.

Opgemerkt moet worden dat aanvullende activiteiten zoals onder meer zwemcursussen en aqua-gym zullen worden aangeboden zodra de administratieve procedures zijn afgerond.

Het beheer van het zwembad en zijn diensten, worden rechtstreeks door de gemeenteraad beheerd. Daarom is de verordening die de openbare prijzen voor het gebruik regelt al opgesteld en zal tijdens de plenaire vergadering in juni worden besproken. Bovendien bevindt de computertoepassing die de betaling voor diensten mogelijk maakt zodra de verordening is goedgekeurd, zich al in de eindfase.

Don Panchito Albir

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Benidorm Nieuwsradio