Home Benidorm Busstation van Benidorm blijft na 20 jaar bij dezelfde eigenaar

Busstation van Benidorm blijft na 20 jaar bij dezelfde eigenaar

door admin
Ortiz neemt 20 jaar later opnieuw het busstation van Benidorm over

De zakenman uit Alicante, Enrique Ortiz heeft opnieuw zijn vergunning gekregen. Eentje die hij kwijt was geraakt na jaren van wanbeleid rondom het busstation van Benidorm.

De gemeente heeft de gunning van het contract voor dit complex aan een van de bedrijven van de zakenman uit Alicante goedgekeurd nadat hij de enige bieder was die deelnam aan de openbare aanbesteding die door de gemeenteraad was uitgeschreven.

Het verhaal is bekend en is een slepende kwestie geworden in ruim 20 jaar. Ortiz kreeg van de gemeente Benidorm de opdracht om een ​​parkeerplaats te bouwen, 500 vierkante meter voor een cafetaria en kantoren en een klein hostel met 6 kamers. Maar omdat het voor hem niet rendabel was, besloot hij iets anders te doen. Zonder project, zonder vergunningen.

Wat volgde was wanbeheer. Winkels kwamen niet echt van de grond en ook de kwaliteit van het complex liet te wensen over. Het was de gemeente een doorn in het oog om een gebouw vol zwervers en gesloten ruimtes te hebben als ‘visitekaartje’ voor de bezoekers die per bus in Benidorm arriveren. Anti-reklame.

Kortom, we zijn terug bij af. Er is wat achterstallig onderhoud gedaan in de afgelopen maanden en het is te hopen dat het gebouw nu wel zijn winkels en service krijgt die 20 jaar geleden ook waren afgesproken.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?