Home Benidorm Brand en zwarte rookwolken boven Benidorm

Brand en zwarte rookwolken boven Benidorm

door admin
Brand en dikke rookwolken boven Benidorm

Massale dikke zwarte rookpluimen waren dinsdagmiddag vanuit de hele stad te zien na de brand die rond 16.00 uur begon. Vakantiegangers keken met afschuw toe vanaf hun balkons terwijl het vuur zich uitbreidde.

De vlammen sloegen over verschillende percelen in de wijk Armanello nabij de markt van Pueblo de Benidorm. Het begon in een open gebied dicht bij enkele nachtclubs en ligt bezaaid met vuilnis, waaronder veel oude matrassen.

Het Provinciaal Brandweerconsortium van Alicante zei dat het vuur inmiddels onder controle is. Er zijn tot nu toe geen gewonden gevallen. Naast vele brandweerploegen werden ook watervoerende vliegtuigen en helikopters ingezet.

Maandag moesten de brandweerlieden van Benidorm ook al een ​​brand blussen die was veroorzaakt in een voertuig in hetzelfde gebied, wat het vermoeden voedt dat het om brandstichting gaat.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?