Home Benidorm Spoortunnel Beniarda Gaat Donderdag Open

Spoortunnel Beniarda Gaat Donderdag Open

door admin

Dit is onthuld door de gemeenteraad van Benidorm, die uitlegde dat de weg afgelopen zaterdag al open was voor de doorgang van hulpdiensten.

De opening van dit deel van de renovatie van deze straat was oorspronkelijk aangekondigd voor afgelopen weekend nadat de asfaltwerkzaamheden ongeveer 10 dagen geleden waren begonnen, maar de komst van de zware regenval heeft uiteindelijk de definitieve opening van de ondergrondse pas moeten vertragen. Wel gaan de werkzaamheden in de omgeving door, met name op het gebied van de Trambaan en het voetgangersgedeelte.

Ruim klaar voor het hoogseizoen

Dit is onthuld door de gemeenteraad van Benidorm, die uitlegde dat de weg afgelopen zaterdag al open was voor de doorgang van hulpdiensten. De opening van dit deel van de renovatie van deze straat was oorspronkelijk aangekondigd voor afgelopen weekend nadat de asfaltwerkzaamheden ongeveer 10 dagen geleden waren begonnen, maar de komst van de zware regenval heeft uiteindelijk de definitieve opening van de tunnel naast het tram station vertraagt. Wel gaan de werkzaamheden door, met name op het gebied van de Trambaan en het voetgangersgedeelte. Maar het verkeer zal daar geen hinder van ondervinden

De rondleiding is onderdeel van de campagne ‘A pie de calle’ die elke donderdag naar een deel van de stad trekt

Voorafgaand aan de opening, kunnen geïnteresseerden een wandeling met uitleg krijgen. Dit zal gebeurenop donderdagmorgen om 11:15 uur op de hoek met Calle Capitán Cortés. Vanaf daar is er een wandeling door de nieuwe tunnel. Zodra de rondleiding voorbij is, gaat de tunnel open.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?