Home Benidorm Benidorm krijgt zijn eerste Lidl

Benidorm krijgt zijn eerste Lidl

door admin
Lidl in Benidorm

De Lidl-supermarktketen zet zijn expansie in de Valenciaanse Gemeenschap voort, dit keer met zijn eerste winkel in Benidorm. Het bedrijf was al aanwezig in Finestrat, La Nucía en l’Alfàs del Pi, maar had nog geen winkel in de toeristische hoofdstad van de Costa Blanca: Benidorm.

In de Rincón de Loix zijn enige tijd de winkels El Dia en ‘El Corte Chino’ aan de Avenida Doctor Severo Ochoa, nummer 4 gesloten en daar komt de Lidl die dus een welkome aanvulling zal zijn voor de mensen in dat gebied en de campings. Er is groen licht gekregen voor de sloop van de twee bedrijven die op het huidige perceel staan. Er moet rekening worden gehouden met een sloop periode van 3 maanden en hoogstwaarschijnlijk in de zomer zal de nieuwe supermarkt haar deuren openen, maar daar is nog geen exacte datum van bekend.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?