Home Costa Blanca Brand in Altea Hills: evacuatie van woningen en afsluiting van AP7, de N332 en de Tram

Brand in Altea Hills: evacuatie van woningen en afsluiting van AP7, de N332 en de Tram

door admin
Een brand in Altea Hills dwingt de AP7, de N332 en de Tram af te snijden en veroorzaakt de evacuatie van woningen

Een brand in de omgeving van de urbanisatie Altea Hills heeft de sluiting van het autoverkeer op de AP-7 en de N-332, evenals de TRAM-lijn tussen Altea en Calpe, veroorzaakt. 

De brand is in de nacht van vrijdag op zaterdag ontstaan, en veroorzaakte een grote rookwolk die door de harde windstoten van vandaag vanuit de hele baai van Altea zichtbaar was. 

Een brand dat ook tot evacuatie van bewoners heeft geleid. Zaterdagmiddag kon het verkeer via de AP7 en de N-332 zijn weg weer vervolgen. Ook de woningen worden nog steeds geëvacueerd, hoewel ze buiten gevaar zijn, volgens de brandweer.

De brand die in de vroege uren van deze zaterdag ontstond in de gemeente Altea en waarvan de oorzaak nog niet bekend is. In totaal zijn er 18 brandweerlieden, met twee brandweerwagens en een coördinator, en drie luchtvoertuigen plus vijf bosbrandweereenheden actief. Ook zijn twee ambulances, één SAMU en één Basic Life Support van het Ministerie van Volksgezondheid, preventief gemobiliseerd.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?