Nieuws uit Benidorm

Brand en ontruiming van gebouw in centrum Benidorm

Een brand die zaterdag vroeg in de ochtend begon in een apparatenwinkel in Benidorm heeft verschillende lichte verwondingen veroorzaakt door het inademen van rook . De vlammen zijn echter op tijd onder controle door de brandweer en het getroffen gebouw is al geventileerd.

De brand ontstond zaterdag kort voor 7.30 uur in een gebouw aan de Calle Almendros in Benidorm. De brandweer was genoodzaakt het gebouw te evacueren en meerdere personen hebben vanwege de rook medische hulp gekregen. Om 09.50 uur is de brand geblust en konden de bewoners weer naar huis.

De brandweer van Benidorm kwam met groot materieel, waaronder een hoogwerker. De brandweerlieden die naar de brand waren gekomen, hadden die snel onder controle.  Als preventieve maatregel hebben agenten van de lokale politie van Benidorm en brandweer de bewoners van de bovenwoningen van het gebouw geëvacueerd . Een aantal van hen is behandeld voor het inademen van rook. Na het blussen van de brand is de brandweer de winkel gaan ventileren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button