Home Benidorm Brand dwingt de bewoners van een gebouw in Benidorm tot evacuatie

Brand dwingt de bewoners van een gebouw in Benidorm tot evacuatie

door admin
Brand op een terras in Benidorm

De brand in een etablissement in Benidorm, aan het einde van de boulevard aan het levante strand, dwong de bewoners van het pand op de begane grond zondagavond te evacueren. 

Volgens de eerste onderzoeken ontstond de brand op het terras van een bar achterin een koelkast die om onbekende reden in brand was gevlogen. De vlammen verspreidden zich snel en toen de lokale politie arriveerde, bereikte de brand een hoogte van zes meter. De hoogte bereikte de eerste verdieping van het gebouw in de doorgang aan het eind van de levante boulevard, die bekend staat als La Gavina.

De politie ging over tot het evacueren van de bewoners, van wie de meesten ouderen zijn en mobiliteitsproblemen hebben. Omdat er veel rook was, moest het gebied worden afgezet.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?