Home Overig Nieuws Boot met 15 mensen onderschept aan de kust voor Benidorm

Boot met 15 mensen onderschept aan de kust voor Benidorm

door admin
Een boot met 15 mensen onderschept aan de kust van Benidorm

Voor de kust van Benidorm is zondagochtend een boot onderschept met 15 mensen aan boord, aldus het Rode Kruis. Hiermee zijn er al drie boten die in het weekend aan de kust van de provincie zijn aangekomen.

Het Rode Kruis heeft het Immediate Emergency Response Team geactiveerd voor humanitaire hulp aan de migranten, met als doel de mensen die in deze boot reisden te verzorgen. De assistentie is uitgevoerd in de haven van Alicante. De 15 bootvluchtelingen zijn mannen, één van hen is minderjarig, 16 jaar oud. Drie moesten worden behandeld voor schaafwonden.

Met de boot die zondag in Benidorm aankwam, zijn er dit jaar 20 interventies uitgevoerd aan de kust van Alicante. Alleen al dit weekend zijn er 45 mensen behandeld, en dit jaar tot nu toe 299, volgens cijfers van het Rode Kruis. 12 mensen moesten in deze periode bij aankomst worden overgebracht naar gezondheidscentra, terwijl de overgrote meerderheid in goede gezondheid verkeerde. (Bron: Diario Informacion)

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?