Nieuws uit Benidorm

Bonnie Tyler in Benidorm op Iberia Festival

De Welshe zangeres Bonnie Tyler zal een van de hoofdartiesten zijn van de tiende editie van het Iberia Festival, dat op 7 en 8 oktober in Benidorm wordt gehouden. Haar kenmerkende hese stem werd in 1977 wereldberoemd met de release van haar bekende single ‘It’s a Heartache’. Niet veel later bracht ze een van haar grootste hits uit, ‘Total Eclipse of the Heart’.

Haar muziek is be├»nvloed door een breed scala aan stijlen, zoals country, rock, pop en blues. In haar langdurige carri├Ęre is ze ook vergeleken en be├»nvloed door enkele van de grootste artiesten aller tijden, zoals Janis Joplin, Rod Stewart of Tina Turner. Haar nieuwste album, ‘The Best Is Yet to Come’, uitgebracht op 26 februari 2021, is een eigentijdse benadering van de geluiden en stijlen van poprock uit de jaren 80.

Bonnie Tyler’s heeft 16 studioalbums en meer dan 20 miljoen verkochte platen gemaakt, waardoor ze een van de meest succesvolle vrouwen in de rockgeschiedenis is. De tiende verjaardag van het Iberia-festival is het perfecte excuus om te genieten van de beste muziek in Benidorm.

Tickets zijn te koop via; www.iberiafestival.com/entradas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Back to top button