Home Costa Blanca Boete voor hondenpoep vanaf 3 december

Boete voor hondenpoep vanaf 3 december

door admin
Boete voor hondenpoep vanaf 3 december in El Campello

Vanaf zondag 3 december moeten inwoners van El Campello een boete van maximaal 3000 euro betalen als hun huisdier in het openbaar poept en de eigenaar dat niet opruimt.

De eigenaren van honden zijn verantwoordelijk voor het bij zich hebben van poepzakjes en een flesje water om urine mee weg te spoelen. In principe gelden de regels voor alle soorten huisdieren, maar het spreekt voor zich dat het nu de hondenbezitters zijn die worden gewaarschuwd.

Deze week heeft El Campello tenten gehad in het centrum van de stad, waar informatie over de campagne is verspreid. De wens is altijd geweest om een ​​schonere en mooiere stad te hebben. Daarom worden er in het kader van de campagne zelf ook zakjes voor ontlasting uitgedeeld.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?