Home Overig Nieuws Binnen een paar dagen van winter naar zomer

Binnen een paar dagen van winter naar zomer

door admin
Binnen een paar dagen van winter naar zomer

Woensdag en donderdag zijn deze week de koudste dagen in Spanje. Dit weekend wordt het echter weer zomer. Eerst de winterjas, daarna kan een uitstapje naar het strand worden gemaakt. Er worden op korte tijd grote weersveranderingen verwacht.

Zowel woensdag als donderdag waren het koude dagen in Spanje, alhoewel het met een temperatuur van 14 graden aan de Costa Blanca wel meeviel. Op veel plaatsen in Spanje daalde het kwik onder de vijf graden. Vooral Catalonië en de Balearen krijgen de meeste regen, maar ook de regio Valencia en Murcia krijgen te maken met buien deze donderdag.

De sneeuwgrens bedraagt ​​maar liefst 500 meter en in het noorden zal de neerslag de komende dagen op meerdere plaatsen in de vorm van sneeuw komen.

Vanaf vrijdagmiddag verandert het weer geleidelijk.

De temperatuur loopt op en zondag kan het aan de Costa Blanca tussen de 20-25 graden zijn. De zomer is dus terug en de eerste dagen van volgende week zullen ook warm zijn voor deze tijd van het jaar.

Het Meteorologisch Instituut, AEMET, meldt dat er zondag temperaturen zullen zijn die maar liefst acht graden hoger zullen zijn dan wat normaal is begin januari.

Wellicht vind u dit ook interessant

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?