Home Vervoer Vloeistoffen Mogen In 2024 Weer Worden Meegenomen In Handbagage

Vloeistoffen Mogen In 2024 Weer Worden Meegenomen In Handbagage

door admin
Vloeistoffen kunnen in 2024 weer worden meegenomen in handbagage

De luchthaven van Palma de Mallorca wordt de derde luchthaven die een dergelijke nieuwe regeling toestaat. Wanneer Alicante-Elche en Malaga eraan worden toegevoegd is nog niet bekend.

Aena, die de Spaanse luchthavens beheert, zal continu investeren en de nieuwe apparatuur installeren. Er zijn nieuwe 3D-scanners, die de beveiligers die de bagage controleren, driedimensionale beelden zullen geven.

Laptop kan in de tas bijven

Naast dat je geen parfum, aftershave en andere vloeistoffen in je handbagage mocht doen, zou je ook geen elektronische apparatuur meer uit de tas hoeven halen. We schreven enkele weken geleden al over deze nieuwe regels die in een testfase zat en nu verder kan worden uitgerold.

De regel dat je geen vloeibare vloeistoffen in je handbagage mag hebben is na de terroristische aanslag in de VS op 11 september 2001 op alle luchthavens ingevoerd vanwege de veiligheid.

Met de nieuwe 3D-scanners is het de bedoeling dat wachtrijen bij de veiligheidscontrole veel kleiner worden. Vooral passagiers die met een baby op reis gingen, ondervonden veel hinder van de maatregel, maar ook het verplicht kopen van een duur flesje water op de luchthaven, behoort binnenkort tot het verleden..

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?