Home Overig Nieuws Bezorgdienst Getir stopt in Spanje

Bezorgdienst Getir stopt in Spanje

door admin
Getir stopt in Spanje

Getir stopt in Spanje en deze aankondiging komt slechts een paar dagen nadat Getir aankondigde dat ze zich ook terugtrekken uit de Franse markt. 500 mensen verliezen hun baan in Frankrijk. In Spanje zo’n 1600 mensen.

Getir, het bedrijf van Turkse origine, heeft het al lange tijd financieel moeilijk, dus het is niet verwonderlijk dat het bedrijf zijn activiteiten stopzet. Getir kende tijdens de coronapandemie een opleving met maaltijdbezorging, maar heeft het succes niet kunnen vervolgen. Het bedrijf had als doel om de bestelde producten razendsnel te leveren en is daar gedurende een bepaalde periode in geslaagd. Gaandeweg werd het op alle fronten moeilijk om aan die eis te blijven voldoen en nu is het ook in Spanje over en uit.

Wellicht vind u dit ook interessant

Geef een reactie

Benidorm Nieuws

Op Benidorm Nieuws lees je nieuws en informatie uit Benidorm én de Costa Blanca. Wij maken ook video-reportages, ontvangen persberichten van de gemeente Benidorm en halen nieuws-berichten uit de Spaanse media. (onjuistheden zijn voorbehouden).

2023 © Benidorm Nieuws – Alle Rechten voorbehouden. Samenstelling: Patrick Mulder * Privacy pagina * Gebruiksvoorwaarden

Adblock staat aan!

Om Benidorm Nieuws in de lucht te houden, zijn we van advertenties afhankelijk. Wilt u de AdBlocker uitzetten voor deze site?